MSN Messenger Muzik Dinleme Eklentisi

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma programı olan MSN Messenger'da arkadaşlarınızla sohbet ederken aynı anda da müzik dinleyerek eğlenebilirsiniz. MSN Plus eklentisi olan "Messenger Müzik" adlı bu eklenti ile bilgisayarınızda yüklü bulunan müzik dosyalarınızı oynatmanızı sağlıyor.
Yukarıda bulunan tüm gerekli dosyaları kurduktan sonra msn oturumunuzu açın ve "messenger music" adlı eklentiye mouse ile çift tıklayın.
Karşınıza şöyle bir ekran gelecektir.
Çerçeve ile işaret edilmiş yeri onaylayın ve al butonuna basın.
(Script başarılı bir şekilde alındı ve şimdi etkin) yazısını gördüyseniz eklentiyi çalışır durumdadır.
Yüklediğimiz müzik eklentisini çalıştırmak için msn messenger programı üzerinde bulunan aşağıdaki resimde belirtilen simgeye tıklayın<.
"Messenger Music" yazısına tıklayın. Şimdi diğer media programlarından bağımsız olan bir media player açılacak.
Şarkı dinlemek için butonuna tıklayarak bilgisayarınızdan bir müzik dosyası seçin. Sonra play tuşuna basarak şarkıları dinleyebilirsiniz.
Artık diğer müzik çalar programlardan bağımsız olarak sadece bu msn eklentisi ile aynı msn ekranında müzik dinleme keyfini yaşayabilirsiniz.
Copyright © Otelleri, Fiyatları, Rezervasyon Bu blogda bir çok tatil, pansiyon, ve tatil köylerinin yıldızlı derecelendirmelerine göre otelin fiyatlarını, telefon numaralarını ve resimlerini görebilirsiniz. otel online şarkı dinle