Samsung SGH F210


Harika bir teklif. Bir taşla iki kuş. SAMSUNG SGH-F210, müthiş bir müzik çaları ve tam özellikli bir cep telefonunu, zarif ve küçük bir cihazda bir araya getiriyor.
Harika ve çok şık. Bir MP3 çalara benziyor ama döndürünce telefon ortaya çıkıyor. Bu çubuk şeklindeki telefonun benzersiz kompakt formu, şık görünümlü ve menülerde kolay hareket sağlayan metal disk tuşuyla süslenmiş.
930 MB dahili belleğe ve harici microSD harici hafıza olanağına sahip SGH-F210, çok geniş şarkı kapasitesi sayesinde hayatınıza sınırsız müziğin keyfini katmanızı sağlar.
Bu cep telefonu, alışkın olduğunuz ve kolay kullanımlı 3x4 tuş takımı ile her türlü arama ve mesaj özelliğini desteklemektedir. 2 Megapiksel kamera, daha hızlı Bluetooth ve USB bağlantı olanağı gibi harika özellikler ve kapsamlı PIM programları, o küçücük SGH-F210 ile sunuluyor.
Copyright © Otelleri, Fiyatları, Rezervasyon Bu blogda bir çok tatil, pansiyon, ve tatil köylerinin yıldızlı derecelendirmelerine göre otelin fiyatlarını, telefon numaralarını ve resimlerini görebilirsiniz. otel online şarkı dinle